Fly London

Fly London er egentlig Damesko og Damestøvler. Solbriller udgør også del af deres fine sortiment i denne webshop. Dette Fodtøj bliver designet i London og produceret i Portugal. Der er både Sko til kontoret, lune vinterstøvler og Sko til hverdagsbrug. Om brandet siger de selv: “god kvalitet og super komfort, er kendetegnet på sko og støvler fra Fly London.”

 

Nümph

Nümph er et dansk brand, som har kant og samtidigt er feminint til fingerspidserne. Lad dig blive inspireret af deres farvestrålende Dametøj her i webshoppen. Hvis du kigger efter noget Dametøj, som er anderledes end det meste, så kan vi anbefale dette brand. Noget af det har også skægge farver og cuts, så du skulle tage at tjekke Dametøj fra Nümph.

 

Pernille Corydon

Pernille Corydon er danske smykker, som er enkle og smukke – og utrolig populære. Der er et par stykker, som springer én i øjnene. Hvad med fx. et par guld øreringe, som ligner sommerfugle? De fås faktisk i tre forskellige farver. Du kan også få en ring, som har blade på. Især de sidste kan vi anbefale. De har et væld af spændende smykker af Pernille Corydon.

 

Liebeskind

Liebeskind er et mindre kendt brand fra Berlin, så måske har du ikke hørt om det endnu. Disse produkter kan man dog også købe i andre webshops rundt omkring. Vi ville sige, at deres tasker, bælter og punge har et mere afslappet udtryk. Du kan se alle deres fine Tasker her og måske blive fristet til fx. en Orange Heli Taske fra tyske Liebeskind.

 

Margit Brandt

Margit Brandt er en gammel kending i den danske tøjbranche. Hun har været med siden 1960´erne og de fleste danskere kender til hendes klassiske designs. Her i webshoppen beskriver de hendes spændende stil således: “Stilen er feminin, sød, cool og klassisk uden at være kedelig.” Hvis der er noget, som er populært, så er det Dametøj fra Margit Brandt.