MiNyMo børnetøj

MiNyMo tilbyder moderigtigt tøj

En af de stærke sider ved MiNyMo, er deres meget moderigtige tøj, der ofte føler den seneste tendens. Det betyder at dine børn vil se smarte ud, hvis de går i tøj og jakker fra dem. Det er naturligvis ligeledes vigtigt at tøjet er behageligt og varmt, men det er ligeledes tilfældet med deres tøj.
Det er derfor en ganske god tøjproducent, man ikke skal tøve med at benytte, hvis dit barn på 7 år har brug for nyt tøj eller en god og flot jakke.

MiNyMo har et varieret udvalg

MiNyMo kan tilbyde børn et varieret udvalg, der indebærer flyverdragter og jakker til kolde perioder og bukser og sweatshirts, der kan benyttes stort set hele året.
•    MiNyMo kan tilbyde et godt udvalg af børnetøj
De har derfor noget for de fleste, uanset hvilket behov og krav man har til designet på tøjet. Du vil derfor helt sikkert ligeledes kunne finde attraktivt tøj til dine børn.

Reima har lavet børnetøj i mange år

Reima har efterhånden produceret børnetøj i rigtig mange år, faktisk har de været engageret i branchen siden 1944. Det betyder at de har stor erfaring og know how, omkring hvad godt børnetøj skal bestå af. Både når det kommer til pasformen, designet på tøjet og ikke mindst, at det skal være behageligt at have på.
Børn skal have mulighed for at lege i frie rammer og det giver tøj fra Reima muligheden for.

Reima er et finsk firma

Reima er et finsk firma, der er blandt de førende producenter af børnetøj i Norden. De har fokus på vigtige områder som funktionalitet og sikkerhed, der gør at dine børn ikke kommer til skade på grund af det tøj de er iført.
•    Reima er en finsk virksomhed med stor succes
Reima agerer i mange forskellige lande og du kan roligt købe deres produkter, for de vil helt sikkert klæde dine børn og gøre at de føler sig veltilpasse. Det er vigtigt for dine børn.