Lego

Fjernstyrede helikoptere med kanaler

Der findes mange fjernstyrede helikoptere på markedet og de adskiller sig på mange områder og en af disse er med hensyn til antallet af kanaler. Det er nemlig antallet af kanaler, der er afgørende for i hvor stor stil man kan styre den fjernstyrede helikopter.
Desto flere kanaler, desto mere frit og flere retninger er det muligt at påvirke flyveretningen i.

Fjernstyrede helikoptere med forskellige egenskaber

Udover forskelligheder i antallet af kanaler, vil mange fjernstyrede helikoptere ligeledes adskille sig i deres tophastighed og hvor svære de er at styre. Der findes både flyvere for begyndere og mere avancerede helikoptere, der er relativ vanskelige at styre.

• fjernstyrede helikoptere med forskellige tophastighed og sværhedsgrad

Det er derfor afgørende at man laver en vurdering af drengens evner, for derefter at vælge den rette udgave. For selv en dygtig dreng vil have mere end svært ved at styre de mest avancerede fjernstyrede helikoptere og så er det jo ærgerligt at have brug ekstra penge på det.

Lego

Lego behøver næppe nogen nærmere præsentation og er en af de førende producenter inden for legetøj til børn. De tilbyder mange forskellige former for legetøj, men Lego er specielt kendte for deres legoklodser man skal samle, så det kommer til at ligne enten et sørøverskib eller hvilket motiv det nu skal have.

Lego sætter fantasien fri

En af de store fordele ved Lego og deres legetøj er at det virkelig sætter fantasien fri hos børnene, for når børnene først sidder med en lang række klodser foran sig, er det kun dem der bestemmer hvad de ønsker at bygge.

• Slip fantasien løs med Lego

Man behøver ikke altid følge den manual der følger med den givne indpakning. Samtidig er det med til at udvikle børnenes evner, for på sin vis er legoklodser en form for udvidet puslespil. Det handler nemlig om at få det hele til at matche og skabe sit eget mønster eller motiv.