Webhoteller

Danks webhosting og prisudviklingen på webhoteller og domæner

De seneste 5 år er der sket en ekstrem udvikling indenfor Webhoteller og Domæner og her skal vi kigge nærmere på hvor billigt det er blevet at blive hjemmesideejer og hvor simpelt det kan skrues sammen det hele.

Jeg lærte selv at lave simple wordpress sites ved en tilfældighed, men er faktisk selvlært indenfor området. Jeg har ingen teknisk erfaring eller lignende og lærte det udelukkende af nødvendighed. Dog har jeg fået lidt hjælp hen af vejen og små en masse små fif.

Et simpelt webhotel fra en dansk udbyder koster i dag imellem 100-500 kr. om året. Dette er ekstremt lidt, hvis man kigger bagudrettet. For bare 5 år siden, kunne du nemt sætte et ekstra nul på dette tal. Hvordan kan dette lade sig gøre? det er meget simpelt. Det er simplethen på baggrund af ny teknologi, der gør det billigere at købe og drive servere og dermed tilbydes hosting til meget billigere priser. Idag ser vi firmaer som Unoeuro der tilbyder et standard webhotel til omkring 10,- pr. måned, hvilket er sindsygt billigt, taget produktet i betragtning.

Domæner koster idag omkring 50,- kr. pr. år samt et minimalt beløb for registrering hos registrator. Et domæne er trodsalt pænt essentielt for dit website ;). Skal du ud og købe både webhotel & domæne kan jeg anbefale dig at lave en søgning i Google for at finde ud af hvilken udbyder der tilbyder den billigste samlede løsning.. ellers må jeg med glæde henvise til min personlige favorit Unoeuro.com.

Held og lykke med at finde et webhotel der matcher dit budget samt dine krav.