Skabe

Skabe i tidløst design og høj kvalitet. Hvis det er det, som du leder efter, så er du på rette spor nu. Et godt Klædeskab skal kunne holde i mange år, samtidig med at det ser smukt ud. Og så gør det heller ikke noget, at du kan kombinere inventaret i det uendelige. Tjek deres hjemmeside for de mange muligheder. Individuelle klædeskabe har været deres force i mange år og hvis du altid har drømt om dit eget smukke Garderobeskab, så skulle du tage at kigge nærmere på disse anvendelige og tidløse Skabe.

 

Skydedøre

Skydedøre med soft lock funktion. Selvom disse Skabe kan være store og rummelige, så er de meget stabile og robuste. Dette er fordi de har Kraftige aluprofiler, Forstærkninger bag på låger samt Ægte sprosser på dørene. Dette kan du læse meget mere om på deres hjemmeside. Når du bestiller skydedøre her, så får du dem fremstillet helt efter mål. Dette vil igen sige, at du har indflydelse på hvordan de skal se ud. Så får du ingen ubehagelige overraskelser, når du hos dem bestiller dine Skydedøre.

 

Skydelåger

Skydelåger – du finder den perfekte af slagsen lige her. Hvis du ikke finder noget spændende i deres faste sortiment, så har du mulighed for, at designe din egen Skydelåge. Måske bliver du inspireret af deres eget omfangsrige sortiment eller måske af nogle andre produkter, men disse fagfolk er med dig hele vejen. Deres ønske er, at du bliver 100% tilfreds med dit nye Garderobeskab og de skal nok selv gøre det der skal til. Se de flotte fotos på siden. Læs meget mere her om alle deres fine Skydelåger.