Gode Nordmannsgran priser

De smukke Nordmannsgran finder du her. Der er mange forskellige slags til gode priser – ikke bare Sølvgran og Nordmann gran. De rigtige træer lægger stemningen for hele julen. Hvis du vil vide mere om disse Nordmannsgran priser, så kan du se de flotte fotos og læse mere om disse Nordmannsgran priser her.

 

Køb den jyske Muld her

Her får du Muld for alle pengene. Hvis du ikke har grønne fingre, så kan noget muld hjælpe lidt. Som de selv siger: “En god havejord har et muld lag på minimum 20-30 cm øverst.” Og så er det både til udendørs og indendørs brug. Her finder du deres Muld.

 

Grov Spagnum

Grov spagnum er 0-60 mm. På deres hjemmeside kan du læse om hvor og hvordan du bedst bruger det. Her får du endda en god mængderabat, når du køber online. Hvis du ikke er en haveperson, så finder du en masse brugbar information om Spagnum på siden.

 

Ukrudtsmiddelet Roundup klarer ærterne

Det er Roundup du har brug for, hvis du har meget ukrudt i din have. “Roundup er verdens mest gennemtestede ukrudtsmidel.” Det skulle være ekstremt effektivt, så det er værd at prøve. Det kan ihvertfald slet ikke skade, at prøve Roundup i din have.