Granit

Granit er en meget elegant løsning til dit hjem. Hvis I skal have lavet ny indkørsel, eller et lille stykke fortov omkring jeres hus, så vil det se virkelig flot ud med granit. Du har sikkert beundret det hos andre boligejere – nu kan du selv få lavet det. Vi kan anbefale denne forhandler af alle slags sten til din have. De har alt i fliser og sten. Oplev deres store udvalg af smuk Granit.

 

Natursten

Natursten er også en mulighed, hvis I sværger til det mere naturlige look. Hver natursten er forskellig fra de andre og det kan mange lide. Om deres omfattende udvalg siger de: “Du finder et velassorteret udvalg af alt fra perlesten til kampesten i vores online shop, og vi tilføjer løbende nye produkter, når vi opdager nye typer af natursten.” Se deres Natursten her.

 

Sandsten

Sandsten er bare noget af deres udvalg. Her har de også Søsten, Nøddesten, Ærtesten og Perlesten. Se de flotte fotos på deres hjemmeside. Hvis du skal have hjælp til, at vælge de rigtige sten, så venter deres venlige kundeservice på dit opkald. De har mange års erfaring indenfor fliser og sten, så de kan sagtens vejlede dig. Også omkring de rette Sandsten.