Din tv-guide har masser af film og tv-serier – Men….

Du har måske selv prøvet det med at man tjekker sin tv-guide for at se hvad der kommer i TV af spændende film og tv-serier i løbet dagen og aften. Det viser sig da også at der er en hel del spændende film og tv-serier på programmet. Problemet er bare at de kommer på nogle tv-kanaler som du ikke har fordi at din antenneforening ikke har dem i deres tv-pakke eller fordi at den tv-pakke som du i sin tid valgte ikke opfylder dine ønsker om udvalget af forskellige tv-stationer.

En dyr fornøjelse at have de gode tv-kanaler

Det har igennem mange år været således at man kunne vælge i mellem flere forskellige tv-pakker alt efter hvad man var til at betalt for tv-pakken hver måneden. Det var en super god fidus for de forskellige tv-udbyder da tv-pakkerne var skruet således sammen at de fleste mennesker var tvunget til at tage den største tv-pakke for at få sit behov af forskellige tv-stationer dækket. De fleste familier vil gerne se film og tv-serier og en gang i mellem sport. Men for kunne se dette kræver det at man har eksempelvis disse tv-kanaler: Kanal 5 – TV3 – TV3+ – Kanal 6 – Kanal 8 – Kanal 9 – Eurosport – TV2 og sikkert en hel del flere tv-kanaler. Og for at få adgang til disse tv-kanaler skulle man altså op med den store pengepung og købe den store tv-pakke. 

I dag kan du vælge hvilke tv-kanaler du vil have

Tider er heldigvis skiftede og i dag er du ikke tvunget til at have en tv-pakke med tv-kanaler du alligevel ikke gider at kigge på men som du alligevel skal betale for. Efter at der kommet gang i TV streaming her i Danmark via bl.a. HBO Nordic og Netflix er de forskellige tv-udbyder blevet tvunget til at ændre deres forretning strategi og give folk lov til selv at vælge hvilke tv-kanaler de vil have og hvilke tv-kanaler de ikke ønsker at betale for. Man skal dog stadigvæk kigge sig godt inden man køber de tv-kanaler man gerne vil have. For på dette nye marked svinger priserne rigtigt meget og der kan nemt være mange penge at spare ved at undersøge de forskellige tv-udbyder før man begynder at købe de tv-kanaler som man ønsker at have i sin husstand.