Dental apparater, småudstyr og tilbehør

LED-lamper, laser, pulpaapparater, intraorale kamaraer m.v.
Hos Dent Support forhandler vi alt i apparater og udstyr til dental behandling på den moderne tandlæge- og dentalklinik.
Det indbefatter selvfølgelig også mindre apparater som pulpa apparater, intraorale kameraer, LED-lamper, laser samt udstyr til tandrensning og lignende.
Ofte er det disse mindre apparater, der får hverdagens behandlinger til at glide, og det er derfor vigtigt, at man som tandlæge altid har fokus på dette udstyr og holder sig opdateret indenfor området.
I Dent Supports webshop findes et stort udvalg af apparater, udstyr og tilbehør til dentalklinikken.

Udstyr til sterilen på dentalklinikken

Autoklave, mediekoger, tørsterilisator, højtryksautoklave, dampsterilisator, opvaskemaskine – der findes mange forskellige muligheder for sterilisation af dentalklinikkens værktøj og udstyr.

Hos Dent Support ved vi, at sterilisation er en vigtig del af dagligdagen i enhver tandlægepraksis, og vi forhandler alt til sterilen.

Vælger du en autoklave fra tyske Melag er du sikret en effektiv og driftsikker sterilisationsmetode i mange år frem. Melag er en af markedets førende producenter af autoklaver til professionel klinikbrug, og virksomhedens produkter er kendetegnet ved effektivitet og optimal driftsikkerhed.

Hos Dent Support kan du bl.a. købe Autoklave Melag og DAC autoklaver, tørsterilisatorer, opvaskemaskiner, foliesvejsere, udstyr til dokumentation, forbrugsdele og andet tilbehør til sterilisation af dit klinikudstyr.