Diskusprolaps & Rotar Cuff

Her kan du læse om håndkirurgi, diskusprolaps, rotator cuff, knyst. Du kan bl.a. finde en privathospital der tilbyder håndkirurgi, du kan blive klogere på hvad diskusprolaps egentligt er. Har du nogensinde hørt om rotar cuff eller hørt hvad en knyst er for en lidelse.

 

Diskusprolaps – en skade i bruskiverne

En diskusprolaps er en en skade på en til flere bruskskiver i rygsøjlen (diskus). I midten af bruskskiven er der en blød kerne der siver ud og trykker på de nerver der passere fobi rygsøjlen. Der sker en proabering af – det er deraf ordes diskusprolaps er dannet. Diskusprolaps opstår typisk i lænden men ses også i nakken og brystrrygsøjlen. Ofte kan diskusprolaps behandles med kiropraktisk behandling og modsat hvad mange tror er det kun en ganske lille del der kræver en operation

Privathospital der tilbyder Håndkirurgi

Hvis du leder efter et privathospital der tilbyder håndkirurgi, så kan du her finde en privatklinik med speciallæger i håndkirurgi.

Rotator Cuff

Rotator cuff muskler er vigtige i skulderbevægelser og for opretholdelsen af ??glenohumeral joint (skulderleddet) stabilitet. Disse muskler opstår fra skulderblad og forbinde til lederen af ??humerus, danner en manchet på skulderleddet. De holder hovedet af humerus i de små og lavvandede labrum fossa af skulderbladet. Her kan du læse mere om privathospitaler der behandler rotator cuff og håndkirurgi.

Knyst

Der findes mange former for knyst Halluz Valgus er et fagudtryk for knyst ved storetåens. Ofte vel folk opleve at knysten hæver og kan være smertefuld og er typisk en lidelse som kvinder får- Der er en hvis sammenhæng med spidst fodtøj. Hvis storetåen ikke er skæv kan det være det ikke er en knyst med i stedet slidgigt. Læs mere om behandling af knyst her!