Du er her: Forside Erhverv Sikkerhed Godt værktøjsskab

Godt inventar øger sikkerheden

Godt inventar kan være med til at øge sikkerheden på arbejdspladsen - men også ud fra effektivitetsprincipper så kan det være en rigtig god ide at investere i de helt rigtige lagerreoler og det helt rigtige værktøjsskab.

Lean og lagerreoler

Det er interessant at investere i godt inventar - da der tit og ofte kan opstå muligheder for at optimere virksomheden efter leanprincipper. Derfor er rådgivningen omkring inventar som lagerreoler og værktøjsskab essentielt hvis du står overfor en investering i lagerreoler og eller værktøjsskab.

Lean handler jo som sådan om at man i de forskellige processer såvel som arbejdsopgaver holder den primære fokus på det der har værdi for kunden. En del af pointen er at man også arbejder med interne kunder.

Spildtyper

Gode lagerreoler kan bl.a. bidrage med at lette transport - transporttid er en af de 7 spildtyper man arbejder med inden for lean. En anden væsentlig del er lager - det handler om at have den optimale lagerbeholdning såvel i produktionen som uden for produktionen. Heraf kan det helt rigtige inventar som lagerreoler lette overblik samt tilsikrer at man har præcist den kapacitet man har brug for. Bevægelse er det sidste kriterier det handler om optimal bevægelse her er den rigtige højde mv er meget centralt omkring værktøjsskab og lagerreoler. Vi har fundet to stærke leverandøre af værktøjsskab og lagerreoler der til fulde forstår vigtigheden af det rigtige inventar.